Είμαστε μια διεθνής Εταιρεία που έχει καθιερωθεί με επιτυχία στην καρδιά των αιτούντων για ενοικιάσεις αυτοκινήτων, σε όλο τον κόσμο, με το υπέροχο σύστημα κρατήσεων μας σας δίνουμε μια καταπληκτική πλατφόρμα ενοικίασης αυτοκινήτου, πλατφόρμα σχεδιασμένη και προσαρμοσμένη για να κάνουμε την ενοικίαση εύκολη, γρήγορη αλλά και φιλική για όλους τους τύπους των πελατών.

Η κατανοητή μηχανή κρατήσεων μας έχει χτιστεί με βάση την «ευκολία» έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε το αυτοκίνητό σας με βάση είτε την τοποθεσία σας τον προϋπολογισμό σας  ή το μέγεθος του αυτοκινήτου / χαρακτηριστικά.

Οι προμηθευτές μας

Εμείς λαμβάνουμε με υπερηφάνεια τη  διασύνδεση με μερικούς από τους μεγαλύτερους φημισμένους και καθιερωμένους στο χώρο παρόχους ενοικίασης αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο. Οι προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων έναι περισσότεροι από 500, τα εμπορικά σήματα τους είναι γνωστά για την αφοσίωση και τη συμβολή στην ενοικίαση αυτοκινήτου. Avis, Hertz, Sixt, Enterprise, Budget, Alamo, Europcar, Thrifty, είναι μερικά δημοφιλή και αναγνωρίσιμα ονόματα που δουλεύουμε ώστε να  φέρουμε τις  καλύτερες υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων για εσάς.

Η συνεργασία μας με τέτοιους κορυφαίους προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων μας βοηθάει ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε  τις χαμηλότερες προσφορές και τις καλύτερες τιμές ενοικίασης, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Τοποθεσία Κάλυψη

Το δίκτυο των παρόχων ενοικίασης βρίσκονται σε όλη την υδρόγειο ώστε να μας δώσει την ευκαιρία να σας προσφέρουμε πολλά pick-up & drop-off σημεία εξυπηρέτησης. Έχουμε πάνω από 20.000 σημεία ενοικίασης αυτοκινήτου για να επιλέξετε, συμπεριλαμβανομένων όλων των μεγάλων διεθνών και εγχώριων αεροδρομίων, δημοφιλή σιδηροδρομικούς σταθμούς, σημαντικές πλατείες πόλεων, δρόμους, περιοχές στο κέντρο των πόλεων καθώς και μητροπολιτικές και προαστιακές πόλεις.

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Η συνεργασία με τους καλύτερους στον κλάδο ενοικίασης έχει τα πλεονεκτήματά της, ένα εκ των οποίων είναι ο στόλος αυτοκινήτων. Οι προμηθευτές μας πιστεύουν ότι κάθε πελάτης έχει τη δική του ανάγκη, όταν πρόκειται για την κράτηση του αυτοκινήτου φροντίζουν ώστε να καλύπτουν όλα τα είδη αυτοκινήτων ώστε να σας εξυπηρετήσουν οικονομικά και με την καλύτερη κράτηση ενοικίασης.

Κατά την αναζήτηση ενός αυτοκινήτου, μπορείτε να πάρετε για να απολαύσετε ένα εντυπωσιακό στόλο αυτοκινήτων από mini, compact, μεσαία, μεγάλα, SUV και άλλα. Με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ή με  χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, εδώ υπάρχει ένα όχημα για κάθε τύπο του οδηγού.

Διαδικασία κράτησης

Το καλά κατασκευασμένο σύστημα κρατήσεων για το οποίο είμαστε υπερήφανοι σας δίνει την κράτηση με 3 απλά-βήματα:

"Επιλέξτε – Αναζήτηση - Χώρα".

    Υπάρχει μια γιγαντιαία συλλογή χωρών για να επιλέξετε. Μόλις επιλεγεί η Χώρα πρέπει να διαλέξετε το pick-up and drop off σημείο εξηπηρέτησης.

    Μόλις έχετε επιλέξει την τοποθεσία, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτοκίνητα που διατίθενται σύμφωνα με τα στοιχεία του ερωτήματός σας, όπως την ώρα, την ημερομηνία και την τοποθεσία.

    Η μηχανή κρατήσεων μας σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε αυτοκίνητα σε χαμηλές τιμές σε υψηλές τιμές ή το αντίστροφο, καθώς και βάσει των επιλογών είδους όπως τα SUV, μίνι κ.λπ. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, υπάρχει μια επιλογή αναζήτησης που διατίθενται για εκείνους που επιδιώκουν μόνο κλιματιζόμενα αυτοκίνητα ή αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο οχήματα.

    Κάθε κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου μαζί μας γίνετε κάτω από μία εξαιρετικά ασφαλή πύλη πληρωμής. Οι συναλλαγές προστατεύονται με κρυπτογράφηση SSL ώστε να μην σας αφήνει καμία ανησυχία για την  ασφάλεια της συναλλαγή σας.

Γιατί να επιλέξετε το CarRentalForYou?

Car-rental - Secure and Encrypted Transaction

Το CarRentalForYou σας παρέχει 100% Ασφαλής και Κρυπτογραφημένη συvαλλαγή. Χρησιμοποιούμε την καλύτερη μέθοδο κρυπτογράφησης ώστε να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας την εμπειρία μιας ασφαλής διαδικασίας.

100% Ασφάλεια

Car-rental - Why with Us

Στις τιμές του CarRentalForYou περιλαμβάνονται όλες οι πιθανές χρεώσεις. Με Κορυφαίους Συνεργάτες σε όλο τον κόσμο. Κορυφαία Εξυπηρέτηση πελατών. Εγγυημένη η χαμηλότερη τιμή. Δωρεάν Ακύρωση

Χωρίς Κρυφές Χρεώσεις

Car-rental - Best Price

Το CarRentalForYou διαθέτει 20,000+ Σημεία Ενοικίασης και Σταθμοί σε όλο τον κόσμο. Χαμηλές Τιμές από τους Κορυφαίους Συνεργάτες μας όπως η Avis Hertz Sixt Enterprise Budget Alamo Europcar Thrifty. Ποικιλία Οχημάτων

Σταθμοί σε όλο τον Κόσμο

Frequently Asked Questions

Τι είναι η εγγύηση ενοικίασης (deposit)?
Η εγγύηση ενοικίασης (deposit) διαφέρει από προμηθευτή σε προμηθευτή και από χώρα σε χώρα. Σε γενικές γραμμές, ενημερώνεστε για την εγγύηση ενοικίασης ή τις χρεώσεις σας κατά την κράτηση από τους "Όροι ενοικίασης" κάθε αυτοκινήτου και αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνονται επίσης στην απόδειξη ενοικίασης.
Τι χρειάζομαι για την παραλαβή του αυτοκινήτου?
Κατά την παραλαβή του οχήματος, πρέπει να έχετε το αποδεικτικό (voucher) ενοικίασης, έγκυρη άδεια οδήγησης και την πιστωτική κάρτα στο όνομα του οδηγού. Επίσης, συνιστάται να έχετε και άλλα μέσα ταυτοποίησης όπως το διαβατήριο ή ταυτότητα. Για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες σχετικά με το τι μπορεί να χρειαστείτε κατά τη στιγμή της ενοικίασης, ανατρέξτε στους όρους και τις προϋποθέσεις του προμηθευτή που αποστέλλονται μαζί με το δελτίο επιβεβαίωσης ενοικίασης. Μπορείτε να επικοινωνείτε οποιαδήποτε στιγμή με την ομάδα υποστήριξης μέσω τηλεφώνου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για περισσότερες πληροφορίες.
Τι υπηρεσίες περιλαμβάνει η ενοικίασή μου?
Οι συμπληρωματικές υπηρεσίες ενοικίασης ποικίλλουν από προμηθευτή σε προμηθευτή και από χώρα σε χώρα, αλλά γενικά μια ενοικίαση αυτοκινήτου θα περιλαμβάνει υπηρεσίες όπως απαλλαγή από ζημιές από σύγκρουση οχημάτων, αμοιβή αεροδρομίου και θέσης, προστασία κλοπής, τοπικούς φόρους και απεριόριστα χιλιόμετρα. Όλες οι λεπτομέρεις εμφανίζονται επίσης πριν από την κράτηση μιας ενοικίασης και μπορείτε να τις δείτε τοποθετώντας τον δείκτη του ποντικιού στην τιμή του αυτοκινήτου στα αποτελέσματα αναζήτησης αυτοκινήτου. Μπορείτε επίσης να ανατρέξετε στον σύνδεσμο "Όροι Ενοικίασης" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης αυτοκινήτων ή αν έχετε ήδη κάνει κράτηση μαζί μας, ανατρέξτε στο αποδεικτικό ενοικίασης (voucher).
Πως γίνετε η πληρωμή?
Κατά την κράτηση ενός αυτοκινήτου θα πρέπει να πληρώσετε ένα μικρό ποσό από το συνολικό ποσό πληρωμής στην ιστοσελίδα μας, ενώ το υπόλοιπο της πληρωμής θα γίνει τοπικά στο γραφείο ενοικίασης παρουσιάζοντας το αποδεικτικό ενοικίασης αυτοκινήτου κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου.