Πολιτική ακύρωσης κρατήσεων

1. 100% επιστροφή της προπληρωμής θα γίνει στον πελάτη, αν η κράτηση ακυρώθηκε 24 ώρες πριν την παραλαβή.
2. Σε περιπτώσεις όπου η κράτηση ακυρώθηκε σε λιγότερες από 24 ώρες από την παραλαβή, θα κρατηθεί το ποσό των 20 GBP.

Πολιτική μη εμφάνισης («No Show»)

Οι περιπτώσεις όπου ο πελάτης ή ο ενοικιαστής δεν καταφέρει να πάρει το αυτοκίνητο μετά την κράτηση του, ονομάζεται κατάσταση «χωρίς εμφάνιση - No Show», πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων που καταβλήθηκαν κατά την κράτηση του αυτοκινήτου.

Ακύρωση στο γραφείο ενοικίασης

Η ακύρωση της τελευταίας στιγμής στο γραφείο ενοικίασης θα θεωρείται ως «χωρίς εμφάνιση - No Show» και δεν επιστρέφεται.

Τροποποίηση ενοικίασης στα γραφεία ενοικίασης 

Μπορείτε να ζητήσετε μεγαλύτερο ή μικρότερο αυτοκίνητο ή άλλο μοντέλο οχήματος στο γραφείο μίσθωσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές ή τροποποιήσεις μίσθωσης τελευταίας στιγμής, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των αυτοκινήτων. Μπορεί να υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις που πρέπει να καταβληθούν στο γραφείο ενοικίασης, εάν η αίτηση αλλαγής μίσθωσης γίνει αποδεκτή από τον προμηθευτή.

Καθυστερημένη ενοικίαση

Εάν φτάσετε αργά στο σταθμό ενοικίασης χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση οποιασδήποτε αλλαγής στα ταξιδιωτικά σας σχέδια, η ενοικίαση σας θα θεωρηθεί ως 'χωρίς εμφάνιση - No Show'. Οι προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων έχουν το δικαίωμα να ακυρώσουν την κράτησή σας ως καθυστερημένη παραλαβή, λόγω της μεγάλης ζήτησης αυτοκινήτων στο γραφείο ενοικίασης. Το car-rental.online δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές που προκλήθηκαν λόγω μη διαθεσιμότητας στο γραφείο ενοικίασης.

Για να αποφύγετε την κατάσταση «χωρίς εμφάνιση - No Show», θα μπορούσατε να ζητήσετε από τον προμηθευτή να κρατήσει το αυτοκίνητο σας, ενημερώνοντας για οποιαδήποτε αλλαγή στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Συνιστάται να παρέχετε τα στοιχεία της πτήσης σας κατά τη στιγμή της κράτησης, ώστε ο προμηθευτής να μπορεί να σας ενημερώσει σχετικά με τον χρόνο άφιξης σας σε περίπτωση καθυστέρησης.

Γιατί να επιλέξετε το CarRentalForYou?

Car-rental - Secure and Encrypted Transaction

Το CarRentalForYou σας παρέχει 100% Ασφαλής και Κρυπτογραφημένη συvαλλαγή. Χρησιμοποιούμε την καλύτερη μέθοδο κρυπτογράφησης ώστε να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας την εμπειρία μιας ασφαλής διαδικασίας.

100% Ασφάλεια

Car-rental - Why with Us

Στις τιμές του CarRentalForYou περιλαμβάνονται όλες οι πιθανές χρεώσεις. Με Κορυφαίους Συνεργάτες σε όλο τον κόσμο. Κορυφαία Εξυπηρέτηση πελατών. Εγγυημένη η χαμηλότερη τιμή. Δωρεάν Ακύρωση

Χωρίς Κρυφές Χρεώσεις

Car-rental - Best Price

Το CarRentalForYou διαθέτει 20,000+ Σημεία Ενοικίασης και Σταθμοί σε όλο τον κόσμο. Χαμηλές Τιμές από τους Κορυφαίους Συνεργάτες μας όπως η Avis Hertz Sixt Enterprise Budget Alamo Europcar Thrifty. Ποικιλία Οχημάτων

Σταθμοί σε όλο τον Κόσμο

Frequently Asked Questions

Τι είναι η εγγύηση ενοικίασης (deposit)?
Η εγγύηση ενοικίασης (deposit) διαφέρει από προμηθευτή σε προμηθευτή και από χώρα σε χώρα. Σε γενικές γραμμές, ενημερώνεστε για την εγγύηση ενοικίασης ή τις χρεώσεις σας κατά την κράτηση από τους "Όροι ενοικίασης" κάθε αυτοκινήτου και αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνονται επίσης στην απόδειξη ενοικίασης.
Τι χρειάζομαι για την παραλαβή του αυτοκινήτου?
Κατά την παραλαβή του οχήματος, πρέπει να έχετε το αποδεικτικό (voucher) ενοικίασης, έγκυρη άδεια οδήγησης και την πιστωτική κάρτα στο όνομα του οδηγού. Επίσης, συνιστάται να έχετε και άλλα μέσα ταυτοποίησης όπως το διαβατήριο ή ταυτότητα. Για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες σχετικά με το τι μπορεί να χρειαστείτε κατά τη στιγμή της ενοικίασης, ανατρέξτε στους όρους και τις προϋποθέσεις του προμηθευτή που αποστέλλονται μαζί με το δελτίο επιβεβαίωσης ενοικίασης. Μπορείτε να επικοινωνείτε οποιαδήποτε στιγμή με την ομάδα υποστήριξης μέσω τηλεφώνου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για περισσότερες πληροφορίες.
Τι υπηρεσίες περιλαμβάνει η ενοικίασή μου?
Οι συμπληρωματικές υπηρεσίες ενοικίασης ποικίλλουν από προμηθευτή σε προμηθευτή και από χώρα σε χώρα, αλλά γενικά μια ενοικίαση αυτοκινήτου θα περιλαμβάνει υπηρεσίες όπως απαλλαγή από ζημιές από σύγκρουση οχημάτων, αμοιβή αεροδρομίου και θέσης, προστασία κλοπής, τοπικούς φόρους και απεριόριστα χιλιόμετρα. Όλες οι λεπτομέρεις εμφανίζονται επίσης πριν από την κράτηση μιας ενοικίασης και μπορείτε να τις δείτε τοποθετώντας τον δείκτη του ποντικιού στην τιμή του αυτοκινήτου στα αποτελέσματα αναζήτησης αυτοκινήτου. Μπορείτε επίσης να ανατρέξετε στον σύνδεσμο "Όροι Ενοικίασης" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης αυτοκινήτων ή αν έχετε ήδη κάνει κράτηση μαζί μας, ανατρέξτε στο αποδεικτικό ενοικίασης (voucher).
Πως γίνετε η πληρωμή?
Κατά την κράτηση ενός αυτοκινήτου θα πρέπει να πληρώσετε ένα μικρό ποσό από το συνολικό ποσό πληρωμής στην ιστοσελίδα μας, ενώ το υπόλοιπο της πληρωμής θα γίνει τοπικά στο γραφείο ενοικίασης παρουσιάζοντας το αποδεικτικό ενοικίασης αυτοκινήτου κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου.