Πολιτική ακύρωσης κρατήσεων

1. 100% επιστροφή της προπληρωμής θα γίνει στον πελάτη, αν η κράτηση ακυρώθηκε 24 ώρες πριν την παραλαβή.
2. Σε περιπτώσεις όπου η κράτηση ακυρώθηκε σε λιγότερες από 24 ώρες από την παραλαβή, θα κρατηθεί το ποσό των 20 GBP.

Πολιτική μη εμφάνισης («No Show»)

Οι περιπτώσεις όπου ο πελάτης ή ο ενοικιαστής δεν καταφέρει να πάρει το αυτοκίνητο μετά την κράτηση του, ονομάζεται κατάσταση «χωρίς εμφάνιση - No Show», πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων που καταβλήθηκαν κατά την κράτηση του αυτοκινήτου.

Ακύρωση στο γραφείο ενοικίασης

Η ακύρωση της τελευταίας στιγμής στο γραφείο ενοικίασης θα θεωρείται ως «χωρίς εμφάνιση - No Show» και δεν επιστρέφεται.

Τροποποίηση ενοικίασης στα γραφεία ενοικίασης 

Μπορείτε να ζητήσετε μεγαλύτερο ή μικρότερο αυτοκίνητο ή άλλο μοντέλο οχήματος στο γραφείο μίσθωσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές ή τροποποιήσεις μίσθωσης τελευταίας στιγμής, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των αυτοκινήτων. Μπορεί να υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις που πρέπει να καταβληθούν στο γραφείο ενοικίασης, εάν η αίτηση αλλαγής μίσθωσης γίνει αποδεκτή από τον προμηθευτή.

Καθυστερημένη ενοικίαση

Εάν φτάσετε αργά στο σταθμό ενοικίασης χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση οποιασδήποτε αλλαγής στα ταξιδιωτικά σας σχέδια, η ενοικίαση σας θα θεωρηθεί ως 'χωρίς εμφάνιση - No Show'. Οι προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων έχουν το δικαίωμα να ακυρώσουν την κράτησή σας ως καθυστερημένη παραλαβή, λόγω της μεγάλης ζήτησης αυτοκινήτων στο γραφείο ενοικίασης. Το car-rental.online δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές που προκλήθηκαν λόγω μη διαθεσιμότητας στο γραφείο ενοικίασης.

Για να αποφύγετε την κατάσταση «χωρίς εμφάνιση - No Show», θα μπορούσατε να ζητήσετε από τον προμηθευτή να κρατήσει το αυτοκίνητο σας, ενημερώνοντας για οποιαδήποτε αλλαγή στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Συνιστάται να παρέχετε τα στοιχεία της πτήσης σας κατά τη στιγμή της κράτησης, ώστε ο προμηθευτής να μπορεί να σας ενημερώσει σχετικά με τον χρόνο άφιξης σας σε περίπτωση καθυστέρησης.

Οροι και Προϋποθέσεις
Οι Όροι και οι Προϋποθέσεις που δίνονται εδώ μαζί με τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης της ιστοσελίδας μας και την Πολιτική Απορρήτου αποτελούνται από τη σύμβασή μας με εσάς, ως ενοικιαστή, με το VIP Cars ως μεσίτη, για τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε στην οργάνωση ενοικίασης αυτοκινήτων . Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις ισχύουν για όλες τις συμφωνίες για την παροχή των υπηρεσιών μας, και κατάργούν προηγούμενους Όρους και Προϋποθέσεις. Η αποδοχή αυτών των υπηρεσιών ή υπογραφών σε οποιαδήποτε σύμβαση θα θεωρείται ως αποδοχή των παρόντων Όρων.

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις ενδέχεται να αλλάζουν κατά διαστήματα από την VIPcars.com και ο ενοικιαστής, εσείς, πρέπει να ελέγχει τον ιστότοπό μας για  τυχόν τροποποιήσεις ή αλλαγές στους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν για εσάς. Οποιοσδήποτε τύπος υπηρεσίας ενοικίασης αυτοκινήτων που χρησιμοποιείται από εσάς υπόκειται στους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας ενοικίασης αυτοκινήτων που επιβάλλονται από τον προμηθευτή ή τον προμηθευτή ενοικίασης αυτοκινήτων, καθώς και τους νόμους της αντίστοιχης χώρας ή του κράτους στο οποίο πραγματοποιείται η ενοικίαση αυτοκινήτου.

Οι προμηθευτές μας, με εμάς ως μεσίτες, θα σας παράσχουνε αυτοκίνητο. Οποιαδήποτε κράτηση πραγματοποιείται από εσάς μέσω αυτού του ιστότοπου υπόκειται στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις και  στους όρους και τις προϋποθέσεις του προμηθευτή, του οποίου η υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων σας έχει δημοσιεύσει μέσω αυτής της ιστοσελίδας, οπότε βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε όλο το περιεχόμενο τους.

Κάθε κράτηση που γίνεται σε αυτόν τον ιστότοπο από εσάς, μισθωτή, δεσμεύεται  από την αποδοχή των Όρων που προσφέρονται από εμάς. Σε περίπτωση που δεν εγκρίνετε κάποιο μέρος των Όρων μας, δεν πρέπει να συνεχίσετε την κράτησή σας μαζί μας. Κάνοντας οποιαδήποτε κράτηση με αυτόν τον ιστότοπο, υποδεικνύετε ή επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει τους σχετικούς Όρους και τους έχετε αποδεχτεί. Για οποιονδήποτε Όρο που δεν καταλαβαίνετε ή επιθυμείτε να ενημερωθείτε, επικοινωνήστε μαζί μας στο + 1-914-368-0091 ή + 44-208-196-9510.

Εμείς, ο μεσίτης, θα σας ειδοποιήσουμε, τον ενοικιαστή, σχετικά με τη διαθεσιμότητα του οχήματος που ζητήσατε, αποστέλλοντας ηλεκτρονικά ένα κουπόνι επιβεβαίωσης της κράτησης εάν η προσφορά σας έγινε αποδεκτή. Σε περίπτωση που ο τύπος αυτοκινήτου ή το μοντέλο αυτοκινήτου που έχετε κάνει κράτηση δεν είναι διαθέσιμο από τον προμηθευτή / προμηθευτή μας, θα σας ενημερώσουμε με πιθανές εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες εάν γίνουν αποδεχτές από εαάς, θα ενσωματωθούν στην τρέχουσα κράτηση τροποποιώντας τη και θα αποσταλούν στον προμηθευτή για εξέταση. Αν δεν γίνει αποδεκτή, διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την κράτηση και να σας επιστρέψουμε την κατάθεσή σας, αν υπάρχει.

Αυτό σημαίνει ότι παρόλο που δεν μπορούμε να σας επιβεβαιώσουμε σχετικά με τη διαθεσιμότητα του οχήματος που ζητήσατε, θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για να το βρούμε και θα σας ενημερώσουμε για το αποτέλεσμα εντός 48 ωρών από το αίτημά σας.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι εσείς, ο ενοικιαστής, δεν θα έχετε συμβόλαιο ενοικίασης αυτοκινήτου στην προσφερόμενη τιμή μέχρι να επιβεβαιωθεί η κράτηση σας και να γίνει η απαραίτητη πληρωμή. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Παρακαλώ σημειώστε ότι κάθε σύμβαση που θα συναφθεί θα είναι με το άτομο που πραγματικά κάνει κράτηση για το όχημα και όλη η αλληλογραφία θα σταλεί σε αυτή τη διεύθυνση, ακόμη και αν κάποιος τρίτος πληρώνει πραγματικά για τη μίσθωση.

Πρέπει να παρουσιάσετε το κουπόνι σας στον προμηθευτή ενοικίασης αυτοκινήτων όταν παραλάβετε το όχημα ενοικίασης. Η VIP Cars δεν λογοδοτεί υπό οποιεσδήποτε συνθήκες για οποιαδήποτε υπηρεσία ενοικίασης που απορρίφθηκε, σε περίπτωση που δεν παρέχετε στον προμηθευτή το κουπόνι επιβεβαίωσης ενοικίασης αυτοκινήτου, τη στιγμή της παραλαβής.

Το VIPcars.com δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για τυχόν χρεώσεις που προκύπτουν λόγω εγγράφων που υπογράφονται και γίνονται δεκτά σε τοπικό επίπεδο. Για τυχόν ζημιές που προκαλούνται στο όχημα ενοικίασης από οποιοδήποτε άτομο που οδηγεί υπό την επήρεια οινοπνεύματος ή ναρκωτικών, οδήγηση εκτός δρόμου ή απρόσεχτη οδήγηση, η VIP Cars δεν θα πρέπει να θεωρείται υπεύθυνη. Εσείς, ως ενοικιαστής αυτοκινήτων, θα αναλάβετε την πλήρη ευθύνη για τέτοιες αξιώσεις ή καταστάσεις.

Εάν η κράτηση σας ως ενοικιαστή έχει γίνει αποδεκτή από τον προμηθευτή, αλλά κατά τη στιγμή της παραλαβής ενοικίασης αυτοκινήτου, ο προμηθευτής σας επιμένει να σας παράσχει οποιοδήποτε άλλο εναλλακτικό αυτοκίνητο με υψηλότερη ή μικρότερη αξία ή αρνείται να σας παράσχει το αρχικά κρατημένο αυτοκίνητο , εμείς, τα VIP Cars, δεν πρέπει να θεωρούμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε τέτοια ταλαιπωρία και οποιαδήποτε τέτοια ζητήματα θα πρέπει να αντιμετωπίζονται από εσάς, τον ενοικιαστή, με τον προμηθευτή απευθείας στις εγκαταστάσεις του ή στον χώρο παραλαβής με το προσωπικό του προμηθευτή.

Το VIP Cars είναι μόνο ένας διαμεσολαβητής ενοικίασης αυτοκινήτων ο οποίος ενεργεί ως μεσίτης μεταξύ εσάς, του ενοικιαστή και του προμηθευτή. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε και αποδέχεστε να μην θεωρείται την VIP Cars υπεύθυνη για τυχόν ζημιές, πρόσθετες χρεώσεις ή έξοδα εκτός από τα έξοδα ενοικίασης που προκλήθηκαν υπό οποιαδήποτε μορφή, είτε από εσάς είτε από τον προμηθευτή. Σε περιπτώσεις όπου η VIP Cars είναι υπεύθυνη για οποιεσδήποτε επιστροφές, η ευθύνη του ποσού επιστροφής από την VIP Cars εξαρτάται μόνο από την προκαταβολή που πραγματοποίησε εσείς, ο ενοικιαστής, ηλεκτρονικά κατά τη στιγμή της κράτησης.

Απαλλαγή ζημιών από σύγκρουση

Η Απαλλαγή Ζημιών από Κίνδυνο ή το CDW μειώνει τη νομική σας ευθύνη από το συνολικό κόστος ζημιών σε ένα ισχύον ποσό, εκτός εάν η ζημία που προκλήθηκε από εσάς είναι σκόπιμη και υπό την επήρεια ναρκωτικών / αλκοόλ. ή αν χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο κατά τρόπο αμελητέο, όπως ενοικίαση σε άλλα μέρη ή οδήγηση εκτός από τους κύριους δρόμους. Απαλλαγή από ζημία σε περίπτωση σύγκρουσης καλύπτει επίσης χρέωση για ζημιά στο μισθωμένο όχημα ή στα εξαρτήματά του. Σε ορισμένους προορισμούς, το ασφαλιστήριο συμβόλαιο δεν καλύπτει τα αλεξήνεμα, τη μεταφορά, τα κλειδιά αντικατάστασης, τα ελαστικά, τις χρεώσεις ρυμούλκησης και τις κλειδαριές αντικατάστασης. Σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τον προμηθευτή σας ενοικίασης αυτοκινήτων για άλλες εξαιρέσεις που ισχύουν στην υπηρεσία κράτησης, κατά τη διάρκεια της συλλογής του οχήματος.

Απαλλαγή κλοπής

Η Απαλλαγή Κλοπής ή η ΤW μειώνει τη νομική σας ευθύνη σε περίπτωση κλοπής ή ζημιών που προκλήθηκαν λόγω απόπειρας κλοπής ή κλοπής του οχήματος. Κάθε είδους αμέλεια που σχετίζεται με την κλοπή του μισθωμένου οχήματος θα μπορούσε να οδηγήσει στον προμηθευτή ενοικίασης αυτοκινήτων να επιθυμεί το πλήρες ποσό ή το κόστος του μισθωμένου οχήματος. Πριν να κλείσετε ένα αυτοκίνητο, παρακαλούμε να ελέγξετε την υπηρεσία απαλλαγής από την κλοπή στους όρους και τις προϋποθέσεις του προμηθευτή ενοικίασης αυτοκινήτου, για να μάθετε αν περιλαμβάνει όλες τις χρεώσεις ή μπορεί να απαιτήσει επιπλέον πληρωμή.

Χρεώσεις παράδοσης και συλλογής

Τα έξοδα παράδοσης και συλλογής θα εφαρμόζονται από τον προμηθευτή ενοικίασης αυτοκινήτων για εκτός των κανονικών ωρών λειτουργίας, ακόμη και όταν είναι αποτέλεσμα καθυστέρησης πτήσης. Στις περισσότερες περιοχές, ο προμηθευτής ενοικίασης αυτοκινήτων θα παράσχει την παράδοση και τη συλλογή από και προς το κατάλυμα, αν και ενδέχεται να ισχύει έξτρα χρέωση σε αυτή την περίπτωση. Τα πλήρη στοιχεία της διεύθυνσης καθώς και ο χρόνος παράδοσης του οχήματος πρέπει να παρέχονται κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης. Σημειώστε ότι οι παραδόσεις οχημάτων δεν παρέχονται για ιδιωτική διαμονή.

Χρεώσεις εκτός ώρας

Στις περισσότερες περιοχές, τα οχήματα δίνονται ακόμη και εκτός των κανονικών ωρών εργασίας για να καλύψουν τα χρονοδιαγράμματα πτήσεων. Ωστόσο, σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να χρεωθείτε με επιπλέον ποσό το οποίο πρέπει να καταβληθεί στον προμηθευτή ενοικίασης αυτοκινήτων. Παρακαλείσθε να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις του προμηθευτή για να ελέγξετε αν ισχύει τέτοιου είδους χρέωση, ενώ επιβεβαιώστε την ώρα της ενοικίασης στην κράτηση του αυτοκινήτου σας. Σε καταστάσεις όπου η πτήση καθυστερεί, με αποτέλεσμα η υπηρεσία παραλαβής οχημάτων να ξεπερνά τα κανονικά ωράρια εργασίας, οι επιπλέον χρεώσεις καταβάλλονται τοπικά. Το VIPcars.com δεν αποδέχεται περαιτέρω ευθύνη όταν δεν υπάρχει διαθέσιμη υπηρεσία "εκτός ωρών".

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Παρακαλείσθε να ελέγξετε τα ασφαλιστικά πρόσθετα που παρέχονται από τον προμηθευτή ενοικίασης αυτοκινήτων. Η κάλυψη από τρίτους ενδέχεται να αποκλείσει, σε ορισμένες περιπτώσεις, τους συγγενείς αίματος και τα άμεσα μέλη της οικογένειας ή τους κατοίκους της ίδιας κατοικίας που ταξιδεύουν μαζί με εσάς στο νοικιασμένο όχημα. Μπορείτε να αγοράσετε απευθείας την πολιτική πρόσθετης κάλυψης από τον προμηθευτή ενοικίασης αυτοκινήτων ή σε ορισμένες περιπτώσεις αυτές μπορεί να έχουν ήδη προστεθεί στην ασφάλιση διακοπών σας. Το VIPcars.com προτείνει να ενημεωθείετε για την ασφαλιστική κάλυψη που παρέχεται από την υπηρεσία ενοικίασης και, ει δυνατόν, να αποκτήσετε πρόσθετη κάλυψη για τα στενά μέλη της οικογένειάς σας, όπως το σύζυγο και τα παιδιά.

Ασφάλεια Προσωπικού Ατυχήματος

Πρόκειται για μια προαιρετική ασφάλιση, η οποία μπορεί να περιλαμβάνεται στην ασφάλιση διακοπών σας. Ελέγξτε τους όρους για αυτές με τον προμηθευτή, πριν κλείσετε το αυτοκίνητό σας. Μπορείτε πάντα να αγοράσετε την Προσωπική σας Ασφάλεια Ατυχήματος ή το PAI για τη συλλογή του ενοικίου αυτοκινήτου σας.

Τοπικές Καταθέσεις & Βενζίνη

Συνήθως, ένας προμηθευτής ενοικίασης αυτοκινήτων ζητάει προκαταβολή πριν νοικιάσετε το αυτοκίνητό σας. Αυτό καλύπτει την υπέρβαση της ευθύνης ατυχήματος, τη βενζίνη και άλλες επιβαρύνσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της μίσθωσης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένας προμηθευτής ενοικίασης αυτοκινήτων ζητάει μια έγκυρη πιστωτική κάρτα στο όνομα του ατόμου που θα οδηγεί το μισθωμένο όχημα. Αυτή η εγγύηση επιστρέφεται με την επιστροφή του αυτοκινήτου και των εξαρτημάτων του στην αρχική του κατάσταση και σύμφωνα με την πολιτική καυσίμων. Υπάρχουν ορισμένοι προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων που διαθέτουν πολιτική καυσίμων, όπου υποτίθεται ότι θα αγοράσετε την πρώτη δεξαμενή σας και θα πρέπει να επιστρέψετε το κενό ντεπόζιτο του οχήματος, και σε τέτοιες πολιτικές δεν υπάρχουν επιστροφές για το καύσιμο που δεν χρησιμοποιήθηκε. Ελέγξτε για αυτές τις πολιτικές με τον προμηθευτή μίσθωσης, πριν κλείσετε αυτοκίνητο.

Ο προμηθευτής μπορεί να δεσμεύσει ένα ποσό ασφάλειας στο γραφείο ενοικίασης το οποίο θα απελευθερωθεί μόλις το αυτοκίνητο επιστραφεί στην ίδια κατάσταση με τη σύμβαση ενοικίασης. Βεβαιωθείτε ότι η πιστωτική σας κάρτα διαθέτει επαρκή κεφάλαια για να καλύψει το επιπλέον ποσό κατά τη διάρκεια της παραλαβής. Εάν δεν καταβάλετε έγκυρη πιστωτική κάρτα ή πιστωτική κάρτα με ανεπαρκή κεφάλαια, ο προμηθευτής μπορεί να αρνηθεί να σας παράσχει ένα όχημα ενοικίασης. Η VIP Cars δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε τέτοια επίπτωση και δεν θα διεκπεραιώσει οποιαδήποτε επιστροφή χρημάτων.

Ελάχιστο / Μέγιστο όριο ηλικίας

Γενικά, ο ελάχιστος περιορισμός ηλικίας για την ενοικίαση αυτοκινήτων είναι 21 έτη. Μπορεί να ισχύουν επιπλέον χρεώσεις με ορισμένους προμηθευτές και σε ορισμένες χώρες για οδηγούς ηλικίας κάτω των 25 ετών και άνω των 65 ετών. Για τυχόν πρόσθετες χρεώσεις σε περίπτωση απόκλισης στο όριο ηλικίας ή αλλαγής πολιτικής ηλικίας ενοικίασης αυτοκινήτων, ανατρέξτε στους Όρους και τις προϋποθέσεις του προμηθευτή ενοικίασης αυτοκινήτων. Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τις απαιτήσεις ηλικίας κατά την ενοικίαση αυτοκινήτου, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα μας επίσης.

Πρόσθετοι οδηγοί

Για τις χρεώσεις που ισχύουν για επιπλέον οδηγούς, πρέπει να ελέγξετε με τις πολιτικές καθώς και τους όρους και τις προϋποθέσεις του αντίστοιχου προμηθευτή ενοικίασης / ενοικίασης αυτοκινήτων.

Περίοδος μισθώσεως / Υπολογισμός ημερήσιας τιμής

Μια περίοδος μίσθωσης συνήθως υπολογίζεται και χρεώνεται με βάση έναν 24ωρο κύκλο. Αφού συλλέξετε το όχημά σας, η παράταση της ενοικίασης και οι καθυστερημένες επιστροφές χρεώνονται με τοπικό τιμολόγιο από τον προμηθευτή. Μπορείτε να απευθυνθείτε στον προμηθευτή για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις για το ίδιο.

Πρόωρη επιστροφή / καθυστερημένη επιστροφή / ενοικίαση

Ο χρόνος ενοικίασης αυτοκινήτου ξεκινάει και τελειώνει σύμφωνα με τις πληροφορίες παραλαβής και αποβίβασης από το κουπόνι ενοικίου. Οι χρεώσεις υπολογίζονται ανά 24ωρο και θα επιβεβαιωθούν κατά τη διάρκεια της κράτησης. Αν θέλετε να παρατείνετε τον χρόνο ενοικίασης μετά τη συλλογή του αυτοκινήτου σας ή εάν σε περίπτωση που επιστρέψετε το αυτοκίνητό σας αργότερα από την ημερομηνία / ώρα που δηλώθηκε στο κουπόνι ενοικίου, τότε η συμφωνία για οποιαδήποτε τέτοια παράταση θα πρέπει πάντα να γίνει με τον προμηθευτή ενοικίασης αυτοκινήτων και θα χρεωθείτε από τον προμηθευτή ενοικίασης αυτοκινήτων με τοπικές χρεώσεις, οι οποίες είναι συνήθως υψηλότερες από τις κανονικές τιμές. Δυστυχώς, η VIPcars.com δεν ευθύνεται για την επιστροφή των αυτοκινήτων που έχουν επιστραφεί πριν από την πάροδο του χρόνου.

Δεν υπάρχει καμία επιστροφή ή επιστροφή ποσού σε περιπτώσεις πρόωρης επιστροφής ενοικίασης.

Για τις καθυστερημένες επιστροφές ενδέχεται να προκύψουν επιπλέον χρεώσεις, σύμφωνα με την πολιτική του προμηθευτή σας. Αυτά πρέπει να καταβάλλονται στον προμηθευτή μετά την επιστροφή.

One Way Fee

Οι ενοικιάσεις  One Way ενδέχεται να υπόκεινται σε ορισμένες χρεώσεις απόρριψης, οι οποίες πρέπει να καταβληθούν στον προμηθευτή σας ενοικίασης αυτοκινήτων. Θα ενημερωθείτε για το κατά προσέγγιση κόστος μόλις λάβουμε την αίτηση κράτησης και επιβεβαιώσετε με τον προμηθευτή σας ενοικίασης αυτοκινήτων. Οι χρεώσεις μίας κατεύθυνσης μπορεί να διαφέρουν από προμηθευτή σε προμηθευτή και επίσης υπόκεινται σε αλλαγή σε περίπτωση διαφορετικής θέσης παράδοσης (από εσάς) η οποία είναι διαφορετική από τη θέση ενοικίασης ή σε διαφορετική χώρα. Όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τα τέλη απόρριψης θα αναφέρονται στο δελτίο επιβεβαίωσης ενοικίασης αυτοκινήτου. Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον προμηθευτή.

Παιδικά καθίσματα και ειδικά αιτήματα

Παιδικά καθίσματα, ράφια οροφής και επιπλέον αντικείμενα παρέχονται κατά την υποβολή του αιτήματος στην πλειονότητα των προορισμών, αλλά δεν υπάρχει εγγύηση διαθεσιμότητας. Στην πλειοψηφία των ΗΠΑ, τα παιδικά καθίσματα είναι υποχρεωτικά. Συνήθως, υπάρχει κόστος για τον προμηθευτή ενοικίασης αυτοκινήτων. Σημειώστε ότι οι πίσω ζώνες ασφαλείας ενδέχεται να μην παρέχονται σε όλα τα οχήματα. Για οποιαδήποτε τέτοια αίτηση, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον προμηθευτή ενοικίασης αυτοκινήτων κατά τη στιγμή της ενοικίασης.

Περιοχές οδήγησης

Αν σκοπεύετε να οδηγήσετε από μια χώρα / κράτος σε μια άλλη, πρέπει να μας ενημερώσετε κατά τη στιγμή της κράτησης, αφού η χώρα διέλευσης ή το κράτος έχει τους δικούς της όρους και περιορισμούς, οι οποίοι μπορεί να διαφέρουν από προμηθευτή σε προμηθευτή. Μπορεί να ισχύουν τοπικές χρεώσεις και ενδέχεται να απαιτούνται επιπλέον έγγραφα για ταξίδια σε ορισμένες χώρες. Για οποιονδήποτε τέτοιο περιορισμό, παρακαλούμε να ακολουθήσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις του προμηθευτή κάτω από το σύνδεσμο 'Τιμή Λεπτομέρειες' που παρέχεται στο VIP Cars ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Πρόσθετα

Μπορεί να εξαιρείται το ποσό του φόρου.

Εάν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγές στη κράτησή σας

Οι όροι και οι προϋποθέσεις για την κράτηση ενοικίασης ποικίλλουν από προμηθευτή έως προμηθευτή

Εάν κάνουμε αλλαγές στην κράτησή σας

Μερικές φορές ο προμηθευτής σας ενοικίασης αυτοκινήτων ή εμείς μπορούμε να κάνουμε αλλαγές στις ενοικιάσεις σας, σε τέτοιες περιπτώσεις. θα σας συμβουλεύσουμε ή θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό. Εάν οι αλλαγές αυτές δεν είναι αποδεκτές από εσάς, θα σας επιστραφεί το ποσό κατάθεσης που έγινε στο VIP Cars. Ωστόσο, σε οποιαδήποτε τέτοια κατάσταση, δεν αναλαμβάνουμε καμία επιπλέον ευθύνη όσον αφορά οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση απώλεια που υπέστησαν ως αποτέλεσμα των αλλαγών αυτών.

Η VIP Cars διατηρεί το δικαίωμα να καταγγείλει τη σύμβαση σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο, ενημερώνοντας τον πελάτη μαζί με τον λόγο, ενδεικτικά, τεχνικό / σφάλμα συστήματος ή λόγω τυχόν απρόβλεπτων περιστάσεων. Σε περίπτωση που η σύμβαση μίσθωσης έχει ήδη αρχίσει με τον προμηθευτή, ο ενοικιαστής πρέπει να επιστρέψει το αυτοκίνητο στη πλησιέστερη δυνατή θέση. Αν δεν επιστρέψει το αυτοκίνητο, το VIP Cars δεν έχει καμία οικονομική ευθύνη απέναντι στον πελάτη. 

Απόδειξη με έγγραφα

Κατά την κράτηση, θα πρέπει να μας δώσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες όπως τον αριθμό πτήσης, την τοπική διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου, καθώς και την ώρα άφιξης κατά την κράτηση. Μόλις γίνει αποδεκτή η κράτηση, θα λάβετε το κουπόνι ενοικίου εντός 48 ωρών από την αίτηση κράτησης.

Ενδεχομένως να υπάρχει μια κατάσταση όπου ορισμένα από τα αιτούμενα οχήματα ενδέχεται να χρειαστούν χρόνο για να διατεθούν και σε τέτοιες περιπτώσεις, θα ενημερωθείτε άμεσα από εμάς ή τον προμηθευτή.

Κατά τη στιγμή της παραλαβής ενοικίασης αυτοκινήτου, θα χρειαστεί να δώσετε το κουπόνι επιβεβαίωσης ενοικίασης αυτοκινήτου, την έγκυρη άδεια οδήγησης / διεθνή άδεια οδήγησης, την πιστωτική κάρτα στο όνομα του ενοικιαστή και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να απαιτείται διαβατήριο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το απαιτούμενο έγγραφο, ανατρέξτε στις πληροφορίες που παρέχονται στο κουπόνι ενοικίασης ή επικοινωνήστε με τον προμηθευτή σας.

Για κάθε ενοικίαση που απορρίφθηκε στο γραφείο ενοικίασης λόγω αδυναμίας παρουσίασης του δελτίου ενοικίασης ή επαρκών και απαιτούμενων εγγράφων ταυτότητας (όπως: έγκυρη άδεια οδήγησης, πιστωτική κάρτα ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία ταυτότητας) κατά τη συλλογή αυτοκινήτων, το VIPcars.com δεν πρέπει να θεωρείται υπεύθυνο.

Τέτοιες περιπτώσεις ανεπαρκών ή καθόλου εγγράφων θεωρούνται και θα αντιμετωπίζονταν ως «μη εμφάνιση» και έτσι δεν θα δικαιούστε επιστροφή ή επιστροφή χρημάτων που καταβλήθηκαν για την ενοικίαση σας.

Άδεια οδήγησης & Απαιτήσεις ηλικίας

Η άδεια οδήγησης και οι απαιτήσεις ηλικίας διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Ανατρέξτε περαιτέρω στη σύνδεση "Τιμή Λεπτομέρειες", που δίνεται σε κάθε κατάλογο των αυτοκινήτων κατά τη στιγμή της αναζήτησης ενοικίασης αυτοκινήτου, ακριβώς πριν από την κράτηση της σελίδας. Στις συνήθεις περιπτώσεις, πρέπει να δώσετε έγκυρη άδεια οδήγησης. Πρέπει επίσης να προσκομίσετε μια διεθνή άδεια οδήγησης / άδεια κατά τη στιγμή της ενοικίασης, στον προμηθευτή, εάν απαιτείται. Σημειώστε ότι μια διεθνής άδεια οδήγησης ή Άδεια οδήγησης δεν μπορεί να υποκαταστήσει την απαίτηση για τυποποιημένη άδεια οδήγησης. Ακόμη και αν έχετε διεθνή άδεια ή άδεια, πρέπει να παράσχετε πλήρη άδεια οδήγησης στο όνομά σας για να ενοικιάσετε αυτοκίνητο.

Πρέπει να είμαστε προειδοποιημένοι για οποιεσδήποτε εγκρίσεις κατά τη στιγμή της κράτησης και το VIPcars.com δικαιούται να αρνηθεί την κράτηση που βασίζεται σε αυτό σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις του προμηθευτή του. Σας συμβουλεύουμε, εάν οδηγείτε το όχημα, πρέπει να έχετε άδεια οδήγησης μόνιμα για επιθεώρηση από τις τοπικές αρχές. Οι τοπικοί προμηθευτές μας μπορούν να αρνηθούν επιστροφές για ενοικιάσεις σε περίπτωση μη έγκυρης άδειας οδήγησης.

Χωρητικότητα Αυτοκινήτου και Τύπος Οχήματος

Όλα τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα είναι ασφαλισμένα για έναν συγκεκριμένο (μέγιστο) αριθμό επιβατών. Παρόλο που τα VIP Cars εξασφαλίζουν την όσο το δυνατόν ακριβέστερη χωρητικότητα του καθίσματος, δεδομένου ότι τα δεδομένα του οχήματος αποστέλλονται από τον προμηθευτή στο VIP Cars, οποιαδήποτε αλλαγή στις προδιαγραφές του οχήματος (συμπεριλαμβανομένης της χωρητικότητας του αυτοκινήτου και του τύπου του οχήματος) της μίσθωσης πρέπει να αντιμετωπίζεται μόνο με τον προμηθευτή. Η VIP Cars δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που δεν είναι κατάλληλο για όλους τους επιβάτες και τις αποσκευές τους. Για έναν οδηγό ανατρέξτε στον ιστότοπό μας για τον κατά προσέγγιση αριθμό επιβατών ομάδων αυτοκινήτων στο χέρι. Για οποιαδήποτε υπηρεσία ενοικίασης που απορρίφθηκε κατά τη διάρκεια της συλλογής του οχήματος ή εξαιτίας του μεγέθους του μέρους που δεν είναι κατάλληλο για το όχημα, δεν πρέπει να είστε υπεύθυνος για το VIPcars.com. Δεν εγγυόμαστε κανένα μοντέλο οχήματος ή μάρκα του. Οποιοδήποτε όχημα εμφανίζεται στο κουπόνι ενοικίασης που σας έχει δοθεί ως οδηγός και μπορεί να αντικαταστήσει διαφορετικό μοντέλο ή αναβαθμισμένο μοντέλο του οχήματος θα μπορούσε να διατεθεί από τον προμηθευτή. Κάθε άρνηση τέτοιων αλλαγών θα πρέπει να απευθύνεται απευθείας στον προμηθευτή και όχι στα VIP Cars.

Παροχή Αυτοκινήτων

Οι εταιρείες ενοικίασης / ενοικίασης αυτοκινήτων / προμηθευτές έχουν όλα τα δικαιώματα να αρνηθούν ένα όχημα σε άτομο ακατάλληλο να οδηγήσει ή μη επιλέξιμο για την εκπλήρωση των απαιτήσεων. Εμείς, το VIPcars.com, δεν θα πρέπει να θεωρούμε υπεύθυνο για την ολοκλήρωση των συμφωνιών ταξιδιού, αποζημίωσης, κόστους ή επιστροφής χρημάτων σε τέτοιες περιπτώσεις.

Καταγγελίες

Παρόλο που το VIPcars.com είναι συνδεδεμένο μόνο με τους καλύτερους και πιο φημισμένους προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων και ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στην αγορά, διασφαλίζοντας ότι τα αυτοκίνητα ποιότητας σας παρέχονται από τους προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων. Αλλά σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι ή έχετε οποιεσδήποτε καταγγελίες σχετικά με την ποιότητα του οχήματος που συλλέξατε, βεβαιωθείτε ότι το αναφέρετε στον προμηθευτή σας ενοικίασης αυτοκινήτων. Είναι δύσκολο για το VIPcars.com να εκτιμήσει οποιοδήποτε τέτοιο αίτημα σχετικά με την ποιότητα του οχήματος ενοικίασης, αν δεν ληφθούν μέτρα κατά τη διάρκεια της ενοικίασης αυτοκινήτου. Σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας εγκαίρως σχετικά με τη δυσαρέσκειά σας.

Μηχανικές δυσκολίες / ατυχήματα

Σε περίπτωση μηχανικών δυσκολιών ή βλάβης του οχήματος, πρέπει να καλέσετε αμέσως τον προμηθευτή σας ενοικίασης αυτοκινήτων. Εάν εμπλακείτε σε οποιοδήποτε ατύχημα, πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με τον προμηθευτή ενοικίασής σας και την τοπική αστυνομία. Σας συνιστούμε να κρατάτε όλα τα σημαντικά έγγραφα, μπορεί να σας ζητηθεί. Η τεκμηρίωση θα απαιτείται όταν θέλετε να ζητήσετε ασφάλεια.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου υπόκειται σε όλους τους όρους και προϋποθέσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, όπως επιβάλλονται από τον προμηθευτή σας ενοικίασης αυτοκινήτων, τους όρους και τις προϋποθέσεις μας, καθώς και τους αντίστοιχους νόμους της χώρας / χώρας όπου πραγματοποιείται η μίσθωση. Η VIPcars.com δεν αποδέχεται την ευθύνη για τυχόν ζημιές, καθυστερήσεις, απώλειες, αλλαγές ή αλλοιώσεις που προκύπτουν από βιομηχανικές διαφορές μετρώντας διαφωνίες ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας, πολιτικές διαμάχες, αναπόφευκτα τεχνικά προβλήματα μεταφοράς, τρομοκρατική δραστηριότητα, πυρκαγιά ή δυσμενείς τις καιρικές συνθήκες, το κλείσιμο ή τη συμφόρηση αερολιμένων ή λιμένων, φυσική και πυρηνική καταστροφή, οικονομική αποτυχία των αεροπορικών εταιρειών ή ακύρωση τακτικών αεροπορικών εταιρειών.

Όροι Σύμβασης με το VIPcars.com

Αν επιλέξετε να νοικιάσετε με VIP Cars, είναι σημαντικό να κατανοήσετε πώς και πότε διαμορφώνεται μια συμφωνία. Ακολουθούν τα τεχνικά βήματα που συνιστούν μια σύμβαση:

Προσθέτοντας τιμές μέσω τηλεφώνου ή τοποθετώντας τις υπηρεσίες μας στον ιστότοπό μας, σας ζητάμε να κάνετε μια προσφορά αγοράς. Κάνετε είτε μια προσφορά για να αγοράσετε προφορικά είτε κάνοντας κλικ στο 'Κάντε κράτηση τώρα'. Το VIPcars.com αποδέχεται αυτήν την προσφορά αφού λάβει την επιθυμητή πληρωμή από εσάς, τον ενοικιαστή. Το VIP Cars χρησιμεύει μόνο ως μεσίτης και διευκολυντής για να κάνει ρυθμίσεις για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου με την αντίστοιχη βάση προμηθευτή του. Το συνολικό ποσό ενοικίασης περιλαμβάνει το ποσό ενοικίασης του προμηθευτή, το τέλος υπηρεσίας VIP Cars και τους φόρους.

Η VIPcars.com δεν θα είναι υπεύθυνη η ίδια ή αντιπρόσωπος μέσω των προμηθευτών ενοικίασης αυτοκινήτων είτε για παράλειψη εκτέλεσης ή καθυστέρηση στην εκπλήρωση οποιωνδήποτε υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτήν την κράτηση, το κουπόνι, την κράτηση, τη μίσθωση ή τους όρους και προϋποθέσεις, όσον αφορά την καθυστέρηση, την παρεμπόδιση ή την παρεμπόδιση των επιδόσεων λόγω ανωτέρας βίας, η οποία θα σημαίνει οποιοδήποτε γεγονός πέρα ​​από τον εύλογο έλεγχο του εν λόγω μέρους. Σε περίπτωση που η ανωτέρα βία παραμείνει για περισσότερες από 14 συνεχόμενες ημέρες, η VIPcars.com μπορεί να τερματίσει και να αποσύρει αυτή την κράτηση, κράτηση ή ενοικίαση στέλνοντας ειδοποίηση στην αρχική ταχυδρομική διεύθυνση του ενοικιαστή σας και επιστρέφοντας όλα τα ποσά που πληρώθηκαν πριν από τη δύναμη περίπτωση ανωτέρας βίας.

Πολιτική ακύρωσης κρατήσεων

1. 100% επιστροφή της προπληρωμής θα γίνει στον πελάτη, αν η κράτηση ακυρώθηκε 24 ώρες πριν την παραλαβή.
2. Σε περιπτώσεις όπου η κράτηση ακυρώθηκε σε λιγότερες από 24 ώρες από την παραλαβή, θα κρατηθεί το ποσό των 20 GBP.

Πολιτική μη εμφάνισης («No Show»)

Οι περιπτώσεις όπου ο πελάτης ή ο ενοικιαστής δεν καταφέρει να πάρει το αυτοκίνητο μετά την κράτηση του, ονομάζεται κατάσταση «χωρίς εμφάνιση - No Show», πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων που καταβλήθηκαν κατά την κράτηση του αυτοκινήτου.

Ακύρωση στο γραφείο ενοικίασης

Η ακύρωση της τελευταίας στιγμής στο γραφείο ενοικίασης θα θεωρείται ως «χωρίς εμφάνιση - No Show» και δεν επιστρέφεται.

Τροποποίηση ενοικίασης στα γραφεία ενοικίασης 

Μπορείτε να ζητήσετε μεγαλύτερο ή μικρότερο αυτοκίνητο ή άλλο μοντέλο οχήματος στο γραφείο μίσθωσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές ή τροποποιήσεις μίσθωσης τελευταίας στιγμής, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των αυτοκινήτων. Μπορεί να υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις που πρέπει να καταβληθούν στο γραφείο ενοικίασης, εάν η αίτηση αλλαγής μίσθωσης γίνει αποδεκτή από τον προμηθευτή.

Καθυστερημένη ενοικίαση

Εάν φτάσετε αργά στο σταθμό ενοικίασης χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση οποιασδήποτε αλλαγής στα ταξιδιωτικά σας σχέδια, η ενοικίαση σας θα θεωρηθεί ως 'χωρίς εμφάνιση - No Show'. Οι προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων έχουν το δικαίωμα να ακυρώσουν την κράτησή σας ως καθυστερημένη παραλαβή, λόγω της μεγάλης ζήτησης αυτοκινήτων στο γραφείο ενοικίασης. Το car-rental.online δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές που προκλήθηκαν λόγω μη διαθεσιμότητας στο γραφείο ενοικίασης.

Για να αποφύγετε την κατάσταση «χωρίς εμφάνιση - No Show», θα μπορούσατε να ζητήσετε από τον προμηθευτή να κρατήσει το αυτοκίνητο σας, ενημερώνοντας για οποιαδήποτε αλλαγή στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Συνιστάται να παρέχετε τα στοιχεία της πτήσης σας κατά τη στιγμή της κράτησης, ώστε ο προμηθευτής να μπορεί να σας ενημερώσει σχετικά με τον χρόνο άφιξης σας σε περίπτωση καθυστέρησης.

Privacy Policy

VIP Cars is committed to respecting and safeguarding your privacy in accordance to the data protection laws and thus takes great care to ensure the protection of any personal data collected from you on this website. Understanding the responsibility towards the data collected, we make sure the information, if, used is solely for legitimate business purposes.

Read the following privacy policy carefully to understand the basis on which the personal data collected is used, by us at this website.


Booking Information

When you make bookings with us, you need to provide us with basic details including your full name, residential address, your contact number as well as credit/debit type along with its expiry date. To process the booking, we also require you to provide the driver's age. As a car hire booking agent, VIPcars.com passes your given booking details and information to our car rental suppliers to verify your rental booking.


Cookies

In order to serve you with better service, VIPcars.com web site makes limited use of cookies. However, we make sure we don't store any of your credit card or personal information in these cookies. They contain some basic information about your visit (such as country you selected etc) or a session id number.


Secure Transactions

VIPcars.com is committed to make sure that the details provided in making a booking is kept secure. We make use of Secure Socket Layer or SSL technology as a standard process, to secure the information. This technology encrypts all the personal details including your credit card information given by you, in such a way that it cannot be misused or read as it's passed on internet. After the completion of the transaction, your given information is secured on the computer and not server, to ensure that it's safe and cannot be accessed via internet.


Promotional updates

You can also subscribe to special offers and services to receive emails from us informing you of new services or promotions, offered by us. You can choose to unsubscribe this service anytime you wish by simply clicking on the unsubscribe link, given in the emails received by you. By using services of a data mailing provider, we facilitate dispatch of such promotional updates and e-mails to you. We make sure that the provider maintains the confidentiality of your personal information confidential all the times.


Competitions and promotions

Now and then, we run promotions and competitions, we request your name, e-mail address and residential address so as to manage and inform the winner. This information is solely used for the purpose of informing you regarding these promotions, unless you seek to receive further information related to marketing. In order to develop our customer profile, we may ask you for recommendations, subject related opinion and information. Results of these competitions might get published online, but details like your name or note by you will not be published without your consent.


Phone call tracking

For training and purpose of improving our services, we track and record phone calls made to us.


Site tracking

We make use of site tracking software to keep a check on visitors coming to our site as well as to improve design and content of our site. This software uses a cookie system to capture and measure such details as site usage patterns and page views. Cookies are text files sent to your browser and stored on your computer's hard drive. In order to receive or block cookies, you can set your browser settings accordingly.


Third party disclosure

VIPcars.com does not reveal it's your personal information to any third party without any prior consent from you, except in emergency situations or if or when we are lawfully obliged to do. We do not sell or hire any personally identifiable details received by us from you.
VIPcars.com might supply statistics about you, sales along with booking patterns as well as third party related information, but it will not enclose any personal information.


Customer consent

By making use of this web site you assent to the compilation, storage as well as utilization of this information by VIPcars.com as specified in our privacy policy. In case of any change in our privacy policy, the changes get posted on the page of privacy policy to keep you informed about information collected and used by us and under what circumstances.

Γιατί να επιλέξετε το CarRentalForYou?

Car-rental - Secure and Encrypted Transaction

Το CarRentalForYou σας παρέχει 100% Ασφαλής και Κρυπτογραφημένη συvαλλαγή. Χρησιμοποιούμε την καλύτερη μέθοδο κρυπτογράφησης ώστε να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας την εμπειρία μιας ασφαλής διαδικασίας.

100% Ασφάλεια

Car-rental - Why with Us

Στις τιμές του CarRentalForYou περιλαμβάνονται όλες οι πιθανές χρεώσεις. Με Κορυφαίους Συνεργάτες σε όλο τον κόσμο. Κορυφαία Εξυπηρέτηση πελατών. Εγγυημένη η χαμηλότερη τιμή. Δωρεάν Ακύρωση

Χωρίς Κρυφές Χρεώσεις

Car-rental - Best Price

Το CarRentalForYou διαθέτει 20,000+ Σημεία Ενοικίασης και Σταθμοί σε όλο τον κόσμο. Χαμηλές Τιμές από τους Κορυφαίους Συνεργάτες μας όπως η Avis Hertz Sixt Enterprise Budget Alamo Europcar Thrifty. Ποικιλία Οχημάτων

Σταθμοί σε όλο τον Κόσμο

Frequently Asked Questions

Τι είναι η εγγύηση ενοικίασης (deposit)?
Η εγγύηση ενοικίασης (deposit) διαφέρει από προμηθευτή σε προμηθευτή και από χώρα σε χώρα. Σε γενικές γραμμές, ενημερώνεστε για την εγγύηση ενοικίασης ή τις χρεώσεις σας κατά την κράτηση από τους "Όροι ενοικίασης" κάθε αυτοκινήτου και αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνονται επίσης στην απόδειξη ενοικίασης.
Τι χρειάζομαι για την παραλαβή του αυτοκινήτου?
Κατά την παραλαβή του οχήματος, πρέπει να έχετε το αποδεικτικό (voucher) ενοικίασης, έγκυρη άδεια οδήγησης και την πιστωτική κάρτα στο όνομα του οδηγού. Επίσης, συνιστάται να έχετε και άλλα μέσα ταυτοποίησης όπως το διαβατήριο ή ταυτότητα. Για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες σχετικά με το τι μπορεί να χρειαστείτε κατά τη στιγμή της ενοικίασης, ανατρέξτε στους όρους και τις προϋποθέσεις του προμηθευτή που αποστέλλονται μαζί με το δελτίο επιβεβαίωσης ενοικίασης. Μπορείτε να επικοινωνείτε οποιαδήποτε στιγμή με την ομάδα υποστήριξης μέσω τηλεφώνου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για περισσότερες πληροφορίες.
Τι υπηρεσίες περιλαμβάνει η ενοικίασή μου?
Οι συμπληρωματικές υπηρεσίες ενοικίασης ποικίλλουν από προμηθευτή σε προμηθευτή και από χώρα σε χώρα, αλλά γενικά μια ενοικίαση αυτοκινήτου θα περιλαμβάνει υπηρεσίες όπως απαλλαγή από ζημιές από σύγκρουση οχημάτων, αμοιβή αεροδρομίου και θέσης, προστασία κλοπής, τοπικούς φόρους και απεριόριστα χιλιόμετρα. Όλες οι λεπτομέρεις εμφανίζονται επίσης πριν από την κράτηση μιας ενοικίασης και μπορείτε να τις δείτε τοποθετώντας τον δείκτη του ποντικιού στην τιμή του αυτοκινήτου στα αποτελέσματα αναζήτησης αυτοκινήτου. Μπορείτε επίσης να ανατρέξετε στον σύνδεσμο "Όροι Ενοικίασης" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης αυτοκινήτων ή αν έχετε ήδη κάνει κράτηση μαζί μας, ανατρέξτε στο αποδεικτικό ενοικίασης (voucher).
Πως γίνετε η πληρωμή?
Κατά την κράτηση ενός αυτοκινήτου θα πρέπει να πληρώσετε ένα μικρό ποσό από το συνολικό ποσό πληρωμής στην ιστοσελίδα μας, ενώ το υπόλοιπο της πληρωμής θα γίνει τοπικά στο γραφείο ενοικίασης παρουσιάζοντας το αποδεικτικό ενοικίασης αυτοκινήτου κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου.